svenites
  • Stephane / +46705369816
  • Annika / +46706039008
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
  • Måndag-Fredag 08.00-17.00

Service, underhåll & installationer

ProMeko AB erbjuder flertalet tjänster inom service, underhåll & maskininstallationer.

Service

Förebyggande underhåll och service.
För att bibehålla en anläggnings ursprungliga prestanda och leveransförmåga krävs fokus på ett väl fungerande underhållsarbete. Vi tillhandahåller tjänster som ökar din anläggnings driftsäkerhet och lönsamhet. Vi erbjuder tjänster för hela livscykeln. 

Underhåll

Varför Underhåll?
Eftersom komponenter åldras ökar med tiden sannolikheten för fel i komponenter och system. Sådana fel leder ofta till kostsamma reparationer, produktionsbortfall och ibland indirekta skador. Sådana situationer bör undvikas. Förebyggande underhåll genererar värdefullt produktspecifik dokumentation, som rapporter och tillverkarrekommendationer som hjälper utrustningsägaren att planera fortsatt användning av utrustningen och senare migrering till en ny produkt.

Varför ProMeko

vi lägger stor vikt vid att bygga starka och varaktiga partnerskap med våra affärspartners och med kunden i fokus, bygger vi långsiktiga relationer..

Image

Redovisningstjänster

vi lägger stor vikt vid att bygga starka och varaktiga partnerskap med våra affärspartners och med kunden i fokus, bygger vi långsiktiga relationer..

Image

Varför ProMeko

Redovisningstjänster

ProMeko kan erbjuda flertalet tjänster inom bokföring och ekonomi.

- Redovisning   - Skatterådgivning
- Momsredovisning   -Utbildning bokföring/redovisning  
- Skattedeklaration   - Fakturering  
- Bokslut   - Budget  
- Årsredovisning   - Kontroll uppgifter  
- Deklaration  
- Lönehantering

Vi samarbetar med..

Battellino
MABA
Per Mordt AS
Glaston Genuine Care
Vitrosep
Glaston
Zafferani
Intermac
PSY International
Nature

Några ProMeko AB projekt..

Uppgradering av ProE-CC-2442 samt renovering av kylsystemet ProMeko AB står till Glastons förfogande vid uppgradering av ProE-CC-2442 på Glaströsch i La Haut Frankrike. Uppgraderingen består av nytt kontrollsystem i-control. Samtidigt som uppgraderingen utfördes renoverades stora delar av ugnen. Nytt drivsystem i kylen samt kylrullar.    

Renovering av några slipmaskiner Under veckan som går passar det bra med några renoveringar av slipmaskiner.Under veckan som gått har det passat med lite renoveringsarbeten på några slipmaskiner. 2 st Zafferani FLAT4FPE/25 och en Bavelloni PR88 från 1995. Alla tre slipmaskinerna finns nu till försäljning.    

Åter i Norge, denna gången för flytt av några slipmaskiner. Tre Zafferani maskiner skall flyttas till ny lokal i Skodje. Lite annorlunda denna gången då maskinerna måste tas ut igenom ett fönster i den gamla lokalen. Trångt men inte omöjligt.     

Flytt av Bavelloni borrlinje ProMeko AB flyttar Bavelloni borrlinje i VärnamoProMeko AB flyttar Bavelloni borrlinje på Värnamo Sliperi & Glasmästeri AB i Värnamo. V37 så var det dags att flytta en Bavelloni  borrlinje med vertikal tvättmaskin på Värnamo Sliperi & Glasmästeri AB. Arbetet påbörjades på fredag eftermiddag och avslutades 21 timmar senar. Tack för hjälpen Uffe och Niklas.

Här finns vi !

Adress:
Mossgårdsvägen 8
574 41 VETLANDA

 

Måndag - Fredag
08:00 - 17:00
Lördag - Söndag
Stängt

Önskar Ni kontakt?

Teknik / Service

Stephane Fridh
mob: +46705369816
mail:
stephane@promeko.se
info@promeko.se

Bokföring / Redovisning

Annika Johansson
mob: +46706039008
mail:
annika@promeko.se
info@promeko.se


Eller använd kontakt formuläret så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa Er med.

Kontakta oss